• ਗੁਰਦਾਸੀਦੇਵੀ ਇੰਸਟੀਚਿਊਟ ਆਫ ਮੈਨੇਜਮੈਂਟ ਐਂਡ ਟੈਕਨਾਲੋਜੀ (ਜੀ.ਆਈ.ਐਮ.ਟੀ.)
  • Gurdasidevi Institute of Management & Technology(G.I.M.T.)
  • (Affiliated with IKG Punjab Technical University, Punjab School Education Board & NIOS)

For Student Enquiry : +91-9216215885
Call Timing: 9:30 AM To 4:30 PM

About US

Director's Message

We are living in the age of quantum jump of knowledge. The rapid pace of development of our country has provided tremendous opportunities for the young minds to achieve new heights. College is the ultimate place to flourish the multidimensional talents of students through academic and extra academic activities. At GIMT, we pursue the mission of creating a better world by adding value to the lives of people. We lay a very strong emphasis on empowering the students by imparting skills and competencies which make them job-ready. State of the art infrastructure, qualified and competent faculty, efficient teaching learning process, emphasis on co-curricular activities and a very harmonious environment makes GIMT a place of enjoyable learning. We envision that GIMT will nurture the pioneering spirit and zeal amongst the students by enlightening them with the world of knowledge and pursuit for perfection. I am sure all of you will join us in our mission of creating a better world.

With this, I welcome and invite every young talent and aspirant to join us and fulfill his/her dreams.

AIM

AIM of GIMT AIM of GIMT AIM of GIMT AIM of GIMT AIM of GIMT AIM of GIMT AIM of GIMT AIM of GIMT AIM of GIMT AIM of GIMT AIM of GIMT AIM of GIMT AIM of GIMT AIM of GIMT AIM of GIMT AIM of GIMT AIM of GIMT AIM of GIMT AIM of GIMT AIM of GIMT AIM of GIMT AIM of GIMT AIM of GIMT AIM of GIMT AIM of GIMT AIM of GIMT AIM of GIMT AIM of GIMT AIM of GIMT AIM of GIMT AIM of GIMT AIM of GIMT AIM of GIMT .

Our Objects

To establish the learning centre of academic and professional excellence at a global level for fulfilling the social, technological, business and well-being needs of the society.

Our Mission

To maintain high standards in education and equip the students with knowledge, skills and competency to enable them to contribute effectively in socio-economic development of the society.